El nou «Más vale sábado» engega motors a La Sexta

Boris Izaguirre i Adela González presenten un format que combina entreteniment i actualitat

Boris Izaguirre i Adela González.  | ATRESMEDIA

Boris Izaguirre i Adela González. | ATRESMEDIA / ddg. girona

ddg. girona

Más vale tarde, el programa d’Iñaki López i Cristina Pardo que s’emet de dilluns a divendres, s’amplia ara un dia més amb Más vale sábado que La Sexta estrena avui a les 15.45 h. Però aquesta versió de cap de setmana compta amb uns presentadors diferents al capdavant: Boris Izaguirre i Adela González. Tot i que el magazín neix amb el mateix segell que el seu predecessor, se li afegeix un esperit més festiu i gamberro i es reforça l’aposta per l’entreteniment. El programa comptarà amb un bloc d’entreteniment i un altre d’actualitat. A l’apartat d’actualitat estaran pendents de tot el que passi, amb connexions en directe per acostar el que passi a peu de carrer.

Boris i Adela convidaran cada dissabte diverses personalitats del món de la cultura, la música, l’esport, o la comunicació per xerrar sobre la seva carrera i la seva vida, gaudir d’una bona estona i analitzar l’actualitat en un àmbit distès després del ritme frenètic del dia a dia. La primera convidada serà Toñi Moreno.

Entre els col·laboradors habituals del programa hi haurà Inés Hernand, Alberto Guzmán, Eduardo Aldán, La Caneli, Karmele Izaguirre, María Lamela, la cuinera Carmen «Tía Alia», la política Andrea Levy així com el televisiu politòleg Pablo Simón.