Netflix elimina un dels seus plans de subscripció més populars a Espanya

La companyia anuncia que ja no permetrà subscriure’s a la tarifa bàsica individual de 7,99 euros al mes

carla torres. barcelona

En pocs anys, Netflix ha revolucionat la política de subscripcions. Pujades de preu en alguns dels plans, la penalització per compartir comptes o noves modalitats com el pla d’anuncis són algunes de les innovacions de l’empresa.

La setmana passada, la marca ja va anunciar un canvi de tarifes al Regne Unit, els Estats Units i França en dos dels tres principals plans de subscripció disponibles. De moment, el pla publicitari no variarà de preu.

A Espanya no s’han anunciat pujades de preus, però sí que hi haurà un canvi en una tarifa que no ha variat des del 2015: el de la tarifa bàsica. Aquesta opció inclou tots els continguts, però només per a un dispositiu per un preu de 7,99 euros al mes. Ara l’empresa ha informat que ja no estarà disponible per als nous subscriptors.

«Si ja tens el pla bàsic, pots conservar-lo fins que canviïs o cancel·lis el compte», informen a la seva pàgina web. Els que ja tenen aquest pla el podran mantenir al mateix preu, però si decideixen canviar-lo, no podran tornar a aquesta oferta de subscripció.