Romà (CCMA) defensa la cobertura de TV3 en el conflicte d’Israel i Palestina

El director de TV3 afirma que la jura de la Constitució de la princesa Leonor tindrà una cobertura «rellevant»

e.p.. barcelona

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, va defensar ahir la cobertura que estan duent a terme els serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio sobre el conflicte d’Israel i Palestina: «Orgull i satisfacció».

En la comissió de control de la CCMA en el Parlament, va subratllar que la cobertura demostra el «rigor» dels professionals de la Corporació i que s’explica què està passant amb context històric i s’analitza.

El director de TV3, Sigfrid Gras, va considerar molt important dotar de context a les informacions en un conflicte «molt complicat», i va assenyalar que els criteris informatius són professionals, buscant explicar tots els punts de vista. Tant Gras com el director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, van destacar la importància de tenir periodistes sobre el terreny.

D’altra banda, preguntat per la cobertura de la jura o promesa de la Constitució de la princesa Leonor del 30 d’octubre, Gras va respondre que «és un fet rellevant i farem una cobertura rellevant. Farem el que fem sempre».