Una farmacèutica revela l'aliment que has de menjar per frenar l'alopècia

Una bona alimentació és fonamental per mantenir la salut del nostre cos

Els nutrients que ingerim són molt importants per combatre malalties, però també per millorar el nostre aspecte

Com frenar la caiguda dels cabells

Com frenar la caiguda dels cabells / FREEPIK

SPORT.es

Una bona alimentació és fonamental per mantenir la salut del nostre cos. Els nutrients que ingerim són molt importants per combatre malalties, però també per millorar el nostre aspecte. La tria d'aliments és molt important per a la pell seca i la caiguda dels cabells.

La farmacèutica i nutricionista Paula Martín Clares ha revelat com millorar el nostre aspecte gràcies als aliments. L'especialista ha publicat el llibre 'La salut de la teva pell està en el que menges'.

En relació amb la caiguda dels cabells, Paula Martín Clares apunta que "no cal que ens caigui els cabells per preocupar-nos per la relació entre els cabells i l'alimentació". Com en la majoria de casos, la prevenció és la clau, però la nutricionista destaca un hàbit que la va ajudar en el seu cas.

"Però en el meu cas, les tres nous al dia em van salvar aquesta caiguda capil·lar i és un pas diari, que passa a ser un hàbit fàcil de complir i et porta nombrosos beneficis per a la salut". A més, la farmacèutica comenta altres aliments que ajuda a enfortir els cabells com "l'ou, l'alvocat, la pastanaga, el moniato, el marisc i el peix blau, les llenties, els cereals integrals, les ametlles, els espinacs i el kiwi".