Menjar a la feina pot ser saludable, si saps què emportar-te!

Descobreix quatre plats que et pots endur a la carmanyola, fàcils de preparar i sense ser copiosos 

Estalvia temps i diners

Endur-te menjar saludable a la feina

Endur-te menjar saludable a la feina / @freepik

Abril Benítez

La tornada a la rutina ha arribat i dinar a la feina és més freqüent del que podem pensar, ja que les jornades completes moltes vegades comporten un horari partit i, en cas de no viure a prop, el més senzill és endur-te una carmanyola i dinar a la feina o al parc de davant. Anar cada dia a menjar un menú a fora pot suposar una despesa que no tothom es pot permetre, únicament ho poden fer les persones que tenen les despeses pagades del dinar per part de l'empresa. Així doncs, et deixem quatre plats que et pots endur amb la carmanyola per menjar sa, tot i dinar fora de casa.

Els 4 plats que t'has d'endur a la carmanyola per dinar

1. Amanida de llegums: per fer-la ben bona, primer necessites fer una vinagreta: posa en un bol comí, pimentó, suc de llimona i maionesa, barreja-ho tot. Agafa una poma i talla-la en quadrats i pica les anous. Agafa enciam variat i cigrons i barreja'ls amb tot el que tens fins ara fet. Ja està llest per endur-t'ho a la feina i només trigaràs 15 minuts.

2. 'Tagliatella' amb bolets, tomàquet i ametlles: posa a bullir la pasta, pica grans d'all i trosseja tomàquet sec en oli. A continuació, agafa una nova olla i posa-hi els bolets, gingebre en pols, els tomàquets i les ametlles talladetes i posa-ho a foc lent. Seguidament, afegeix la pasta, remena i posa-li formatge parmesà a sobre. Sembla una recepta molt llarga, però no ho és, en 20 minuts tindràs el dinar preparat per la teva carmanyola.

3. Hamburguesa vegetal: la pots comprar al supermercat o carnisseria i després, només necessites carbassó, pastanaga, xampinyons i pa d'hamburguesa per fer-la ben bona i saludable. Per preparar-ho només necessitaràs uns 30 minuts.

Hamburguesa vegetal

Hamburguesa vegetal / @freepik

4. Pastís de carbassó, verdures o tonyina: els pots trobar preparats al supermercat o preparar-lo tu mateix. Només necessites una horeta. La base l'has de fer amb ou, llet i nata i el contingut portarà ceba caramel·litzada, orenga, carbassó i, de cobertura, formatge gratinat.