Vols perdre pes aquest Nadal? Un truc senzill i saludable

La fruita és la nostra salvació: perdrem pes i evitarem posar-nos malalts

Ara, Nadal, ja no serà un suplici

Vols perdre pes aquest Nadal?

Vols perdre pes aquest Nadal? / @timolina

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Arriben les festes de Nadal i amb elles, els grans tiberis familiars, empresarials i d'amics: pes a la vista! És normal guanyar pes durant aquesta època, però si volem arribar a després de Reis sense la frase "Ostres, com m'he engreixat", el millor és posar-hi remei abans. La fruita és la nostra gran aliada per fer front a les festes de Nadal. T'ensenyem com ho has de fer!

Els 5 beneficis de sopar fruita

Els dies que no tinguis sopars socials, el millor és sopar fruita. D'aquesta manera aconseguirem els nutrients que el nostre cos necessita, sense engreixar-nos. A continuació, us deixem cinc beneficis que ofereix el sopar fruita durant una temporada:

1.La fruita és baixa en greixos i calories. A més, hi ha fruita que és molt dolça i això provoca que, puguem saciar el desig de menjar dolç, evitant la temptació de menjar altres aliments menys saludables. Tot i això, compte, perquè hi ha fruites que poden contenir moltes calories; l'alvocat n'és un exemple.

2.Aporta fibra, ajudant al nostre sistema digestiu. La fruita ajuda a prevenir el restrenyiment, a regular el trànsit intestinal i a reduir el colesterol en sang.

Fruita

Sopar fruita et pot salvar Nadal / getty images

3.És una arma protectora contra les malalties. La fruita té un alt contingut d'antioxidants i això ajuda a combatre l'estrès oxidatiu del cos, reduint el risc de patir malalties com el càncer, trastorns degeneratius o problemes cardiovasculars.

4.El consum regular de fruita aporta al nostre organisme vitamines, antioxidants i minerals. La vitamina C és essencial per reforçar el nostre sistema immunitari i la fruita n'aporta moltíssima. A més, també conté vitamina A, K i potassi, entre altres.

5.Hidrata: la fruita conté aigua i és primordial prendre-la durant l'estiu o durant la pràctica d'activitat física, ja que ens manté hidratants.

I si aquests beneficis no us semblen suficients, sopar fruita també us ajudarà a millorar l'aspecte de la vostra pell, us aportarà energia i a més, teniu una gran varietat de fruita per escollir. Així doncs, deixem enrere les dietes estrictes i apostem per una dieta variada i equilibrada: et fa un sopar de fruita?