Lloret de Mar estudia construir un nou circuit per a monopatins i bicicletes

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament espera trobar una subvenció que permeti el finançament del projecte

ddg. Lloret de mar

L’Ajuntament de Lloret està estudiant la possibilitat d’edificar un circuit per a monopatins i bicicletes, conegut com a «pump track». Segons va avançar a l’emissora local, Nova Ràdio Lloret, la regidora d’Esports, Anna Garcia. Es tractaria d’un circuit per a bicicletes i monopatins amb salts i zones peraltades que ja tenen diversos municipis i que, segons l’àrea d’Esports, té molta demanda a la vila. De moment, el consistori ja té l’espai decidit on s’ubicaria aquesta nova instal·lació, tot i que de moment no es vol anunciar.

Aquesta és una de les novetats que vol dur a terme l’àrea d’Esports per aquest nou any. A més, també es consideren prioritàries actuacions en alguns equipaments esportius, com les reformes dels vestidors del Pavelló Municipal o el canvi del tartan de les Pistes d’Atletisme, segons exposa la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany: «Tenim en ment la reforma dels vestidors del pavelló municipal, el canvi del tartan de les pistes d’atletisme i ens faria il·lusió el projecte de pump track. Més o menys ja tenim l’espai, però ara ens falta trobar els diners per poder fer la inversió», va valorar la regidora.

A banda d’aquestes novetats, Lloret de Mar espera que aquest 2023 sigui un any que, esportivament parlant, doni continuïtat a l’any passat, en què la destinació va recuperar molts esdeveniments de gran magnitud que van deixar milers d’esportistes i acompanyants.