Lloret de Mar llença el seu programa d’activitats a la natura per aquest estiu

El municipi durà a terme entre juny i setembre múltiples experiències de turisme actiu per als seus visitants

Paddle ioga, en una imatge d'arxiu.

Paddle ioga, en una imatge d'arxiu. / Ajuntament Lloret

Redacció

Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, ha llençat el programa d’activitats a la natura per aquest estiu, que té com a principal objectiu convidar els visitants a gaudir d’experiències autèntiques a l’entorn natural del municipi a través de propostes de turisme actiu amb proveïdors locals. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que «des de Lloret Turisme promocionem la destinació a nivell internacional, però també invertim molts esforços en endegar iniciatives singulars per a descobrir els nostres atractius naturals i culturals un cop els tenim a casa».

Des del municipi expliquen que durant els mesos de juny i setembre s’ofereix l’activitat de paddel surf d’iniciació els dissabtes, a les 9 h, i de perfeccionament els diumenges, també a les 9 h, a la platja de Fenals. A partir del 17 de juny i fins al 30 de setembre s’ofereix l’activitat de snorkel en família amb els biòlegs marins de l’Associació Mediambiental Xatrac de la Casa del Mar (platja de Fenals), una activitat que combina una part lúdica amb els coneixements sobre la fauna i la flora de l’entorn marí. Durant el mes de juliol, també a la platja de Fenals, s’organitzen sessions de paddle ioga cada dimarts i dijous. Totes les activitats tenen un preu de 8 euros, 4 euros pels menors de 12 anys en el cas de l’snorkel.

Lloret Turisme assegura que l’interès pel producte de natura es manté en les primeres posicions a nivell de mencions turístiques de Lloret de Mar, essent el tercer més important darrera del sol i platja i el producte cultural aquest 2023. Les dades s’extreuen de la plataforma d’intel·ligència turística que empra Lloret, Mabrian Technologies, que monitoritza a través d’opinions, preus i cerques l’interès i la satisfacció dels usuaris en relació a l’oferta de Lloret.