Allarguen la Fira d'Atraccions de Blanes

Divendres es farà una «Jornada inclusiva» i el «Dia del Nen»

Fira d'Atraccions de Blanes 2023.

Fira d'Atraccions de Blanes 2023. / Eva Palau

Redacció

La major part de les atraccions de Blanes continuaran funcionant uns dies més, dins al proper diumenge 30 de juliol, gràcies a que s'ha ampliat el conveni de col·laboració amb el Gremi d'Industrials Firaires de Barcelona i Província del Gremi de Firaires de Catalunya. Malgrat tot, hi ha algunes atraccions com 'El Tren de la Bruixa', que marxaran a altres localitats.

La Fira d'Atraccions havia de funcionar inicialment des del divendres 14 de juliol fins avui dijous, dia 27, en els dos recintes de la zona d'Els Pins-La Plantera, i al Passeig de Mar, al centre del municipi. Des de l'Ajuntament de Blanes indiquen que «del que es tracta és que tothom –tant blanencs i blanenques com visitants- pugui tenir un al·licient afegit com són les atraccions i parades amb propostes molt variades». I asseguren que des que es va posar en marxa el regalim de participants ha estat constant. Al primer espai sovintegen més la gent jove i adolescents, mentre que a l'altre està més pensat per un públic més familiar.

Jornada Inclusiva de Sensibilitat Sensorial i 'Dia del Nen'

Per un altre costat, hi haurà dos esdeveniments demà divendres. El més destacat és que durant dues hores, des de les sis de la tarda fins a les vuit del vespre, es farà una «Jornada Inclusiva». És a dir: les atraccions estaran obertes per a tota la població, però no hi haurà estridències sonores ni lumíniques. Amb l'objectiu que les persones amb sensibilitat sensorial puguin gaudir igualment de les atraccions.

Demà també tindrà lloc el «Dia del Nen», una jornada en què les parades de la Fira d'Atraccions funcionen amb una oferta de 2 x 1: es paga el preu habitual que costa cada atracció i es donen 2 tiquets en lloc d'un per així gaudir-ne el doble.