El propietari d'un pis de Lloret ataca i fereix amb un ganivet a l'inquilí d'una habitació

La Policia Local deté al presumpte agressor per un delicte de lesions

La víctima ha necessitat punts de sutura al braç

Un vehile de la Policia Local de Lloret

Un vehile de la Policia Local de Lloret / Policia Local de Lloret

Eva Batlle

Eva Batlle

El propietari d'un pis va atacar i va ferir amb un ganivet a l'inquilí a qui tenia llogada una habitació a Lloret de Mar.

L'agressió es va produir aquest diumenge i la víctima de 28 anys va acabar amb ferides al braç i va haver de ser traslladada a l'hospital Fcomarcal de Blanes amb una ambulància del SEM. Arran dels talls va necessitar punts de sutura. L'home es recupera de les ferides.

Pel que fa al presumpte agressor, la Policia Local de Lloret de Marel va detenir el mateix dia dels fets i l'acusa de ser presumpte autor d'un delicte de lesions.

Els fets van succeir aquest diumenge cap a un quart de tres de la tarda en un pis del carrer Pere Codina i Mont, a la zona de Fenals. Segons va relatar la víctima a la policia, el propietari de l'immoble el va atacar amb un ganivet mentre dormia. El motiu de l'agressió seria un problema amb el lloguer de l'habitació.

Els antecedents

Ambdós conviuen en el pis on es va produir l'agressió, però ara, el propietari volia fer fora l'inquilí de l'immoble. Fins i tot, el mateix dia de l'agressió va trobar-lo canviant el pany, però ell va accedir al pis, indiquen fonts policials.

L'inquilí anteriorment a més, havia denunciat que el volien fer fora del pis tot i tenir un contracte de lloguer de l'habitació. Això va arribar a judici i segons fonts municipals, el jutge va confirmar a l'inquilí que tenia un contracte vigent i, per tant, no el podien fer fora del pis.

Un fet que el propietari no compartiria, i per això, s'hauria produït l'agressió amb arma blanca i que va acabar amb l'inquilí hospitalitzat a Blanes.

El propietari de 52 anys i que va acabar arrestat, va passar posteriorment a mans dels Mossos d'Esquadra, que el passaran a disposició judicial en les pròximes hores. Ambdós implicats en els fets compten amb antecedents policials.

Subscriu-te per seguir llegint