Vilobí suspèn els actes de la diada pel delicat estat de salut de l’alcalde

Joan Pagès va prendre possessió del càrrec el passat mes de juny 

L'alcalde de Vilobí d'Onyar, Joan Pagès.

L'alcalde de Vilobí d'Onyar, Joan Pagès.

Redacció

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar viu uns dies grisos a causa del delicat estat de salut de l’alcalde, Joan Pagès Argay. Tot plegat ha motivat que finalment tots els edils del consistori hagin decidit suspendre els actes previstos per la diada. L’Ajuntament ho va comunicar diumenge al vespre a través d’un missatge a les xarxes socials, concretament a Facebook: «Amb motiu del delicat estat de salut de l’alcalde de Vilobí d’Onyar, Joan Pagès, els actes previstos per a l’11 de setembre queden suspesos». A banda dels actes de la Diada de Catalunya, el municipi també acollia el darrer dia d’activitats de la Festa Major.

La reacció dels veïns no es va fer esperar. Alguns d’ells van usar la mateixa plataforma per mostrar el seu suport al batlle. «Tan de bo es recuperi aviat..!», comentava una usuària. S’hi afegia un altre veí que deia: «De tot cor, que es recuperi».

Alcalde des del juny

Joan Pagès encapçalava la llista de Junts per Vilobí, Salitja i Sant Dalmai. Va prendre possessió del càrrec el passat mes de juny gràcies al pacte entre Junts i VIU. Els resultats de les eleccions havien tornat a col·locar en primera posició a GMI, amb cinc edils, però l’acord entre Junts (4) i VIU (2), va rellevar a l’anterior equip de govern a l’oposició.