Envien a presó el lladre que ha rebentat 40 cotxes a Riudellots, Girona i Sils

L'home de 38 anys va ser detingut per tercer cop el dijous després de saquejar 17 vehicles a Sils

Els objectes recuperats a Sils

Els objectes recuperats a Sils / Cedida Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

El jutge de Santa Coloma de Farners ha enviat a presó el lladre que ha rebentat 40 cotxes en només sis dies i ha portat de corcoll la policia. L'última detenció del reincident es va fer aquest dimarts i després que saquegés 17 vehicles a Sils. El van arrestar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sils.

L'home de 38 anys ja havia estat arrestat el dijous de la setmana passada per primer cop a Riudellots i després de rebentar-ne una vintena. Aquí va ser enxampat amb molts objectes sostrets i localitzat, com a Sils, a l'estació de tren. En aquest cas l'arrest el van fer la Guàrdia Municipal de Riudellots amb els Mossos. Després de passar a disposició judicial per aquest cas va quedar lliure i va tornar a delinquir. En aquesta ocasió va escollir la ciutat de Girona i els Mossos el van enxampar per dos robatoris en dos vehicles a un club ciclista el diumenge passat. 

Aquest dimecres ha passat davant del jutge de guàrdia de Santa Coloma i davant l'alta reincidència, el magistrat l'ha enviat a presó provisional.