Apareixen 17 cotxes saquejats a Sils i detenen de nou el lladre que n'ha rebentat a Girona i Riudellots

Els Mossos d’Esquadra amb la Policia Local fan recerca per la zona i el troben amagat amb diversos objectes sostrets

Els objectes recuperats a Sils

Els objectes recuperats a Sils / Cedida Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Quaranta cotxes rebentats en menys d’una setmana. Aquest és el balanç que fa la policia dels robatoris que ha protagonitzat presumptament un sol individu: un home de 38 anys que han detingut a Riudellots de la Selva, Girona i aquest dimarts de matinada a Sils.

De nou ha protagonitzat una nova onada de robatoris i ha escollit un altre municipi de la comarca de la Selva. Com en les anteriors ocasions els vehicles han aparegut amb els vidres rebentats. En aquest cas n’han saquejat 17 d’aparcats en diversos punts de Sils, la majoria en carrers de darrere del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la població. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Silsl’han detingut i l’acusen de ser presumpte autor de 17 robatoris a interior de vehicles. L’home està previst que passi a disposició judicial aquest dimecres. 

Aquests nous robatoris els ha protagonitzat ni 24 hores després de passar a disposició judicial a Girona per dos fets ahir dilluns i quedar en llibertat amb càrrecs després de cometre dos nous robatoris. 

Els primers casos pels quals se’l va arrestar aquest individu es remunten dijous 18 i en aquest cas, la Guàrdia Municipal de Riudellots amb els Mossos d’Esquadra van aconseguir arrestar-lo a l’estació de tren i amb un munt d’objectes sostrets. En tres cops ha rebentat 40 vehicles. Aquesta reincidència és una de les coses que es mostrarà al jutge de guàrdia de Santa Coloma que haurà d’avaluar l’última detenció.

Quan anava a treballar

En el cas de Sils, els fets es coneixen gràcies a una de les víctimes que cap a tres quarts de quatre de la matinada d’aquest dimarts anava a treballar. Ha alertat la policia i s’hi hat personat els dos cossos de seguretat. Han anat fent recerca i també han comprovat que hi havia molts més vehicles rebentats. Entre el carrer de Juli Garreta amb Argimon n’hi havia 11; a l’onze de Setembre; tres més en altres vials de la zona. Un total de 17.

Finalment, la recerca ha tingut resultats i han trobat al presumpte lladre amagat a prop de l'estació, darrere d’una paret. L'han identificat i a més li han trobat una motxilla amb diversos objectes de dubtosa procedència. Hi havia molts carregadors de telefonia, encenedors, ulleres de sol, algun aparell elèctric, unes gorres, entre altres. 

Una sèrie d’objectes que a mesura que es denunciïn tots els robatoris a interior de vehicles als Mossos de Santa Coloma podran verificar si tots són d’aquests vehicles violentats el dimarts o bé, d’altres casos que podria haver fet.

L’home que ha quedat detingut pels robatoris se sospita que fa servir el tren de mitjà de transport i durant la matinada comet els robatoris i després, fuig de nou amb el mateix mitjà de transport. Una cosa que li ha sortit malament almenys aquestes vegades-

Subscriu-te per seguir llegint