Condemnen a 3 anys de presó un lladre multireincident per dos robatoris a Riells i Maçanet el 2018

L'home acumula deu sentències fermes entre 2010 i 2017 per robatoris amb violència

L'Audiència de Girona, en una imatge d'arxiu.

L'Audiència de Girona, en una imatge d'arxiu. / Aniol Resclosa

Ariadna Sala

Ariadna Sala

L'Audiència de Girona ha condemnat a tres anys de presó un lladre multireincident per dos robatoris a Riells i Viabrea i Maçanet de la Selva l'octubre de 2018. L'acusat ha admès que la matinada del 19 d'octubre d'aquell any va trencar el vidre de l'aparador d'una farmàcia de Riells i que es va endur 300 euros en efectiu. Els danys provocats a l'establiment s'eleven a 3.260.

Una setmana després, va anar a una altra farmàcia, en aquest cas de Maçanet, i fent servir el mateix mètode per entrar, va robar 704 euros en efectiu forçant la caixa registradora. Els danys estan valorats en 380 euros.

El processat està en presó provisional i compta amb deu condemnes fermes per robatoris amb violència entre l'any 2010 i el 2017 comesos a l'àrea metropolitana i Barcelona. Aquesta serà l'onzena sentència condemnatòria, que ha estat pactada entre les parts i que ha evitat el judici a la secció tercera. La fiscalia demanava inicialment sis anys de presó i una indemnització de 4.644 a l'asseguradora i a un dels perjudicats. Finalment, la pena s'ha reduït a la meitat però la responsabilitat civil s'ha elevat als 7.984 euros. La sentència és ferma.

Subscriu-te per seguir llegint