Troben el cadàver d'un home assegut en una cadira de rodes al mig del carrer

La víctima estava davant d'un centre de transeünts i no presentava senyals de violència

Lorenzo Marina

El cadàver d'un home de 62 anys, de nacionalitat espanyola, va aparèixer aquest dilluns al matí assegut en una cadira de rodes a Palma de Mallorca. La víctima es trobava a la via pública davant del Centre de Transeünts de Ca l'Ardiaca. No presentava signes externs de violència, de manera que tot apunta a una mort natural.

La troballa s'ha produït cap a les vuit del matí al camí de ca l'Ardiaca, a escassos metres de General Riera i a prop del centre de transeünts. Un vianant que ha passat pel lloc s'ha adonat de la presència de l'home, sense senyals de vida, i ha avisat els serveis d'emergència.

Fins al lloc s'ha traslladat una ambulància. El personal sanitari només ha pogut certificar la defunció d'aquesta persona. També hi ha acudit una patrulla de la Policia Nacional. Els agents no han detectat a la víctima senyals de violència. Pel que sembla, el mort era un usuari habitual d'aquest centre de transeünts.

L'òbit ha estat comunicat al jutjat d'instrucció número 3, que estava en funcions de guàrdia. Després d'acudir el forense al lloc per analitzar-ne el cos, s'ha ordenat l'aixecament del cadàver.