Un menor de 15 anys n'apunyala un altre amb un ganivet en un institut

El presumpte agressor ha declarat que ho ha fet perquè la víctima es reia d'ell

Un vehicle de la policia nacional, en una imatge d'arxiu

Un vehicle de la policia nacional, en una imatge d'arxiu / Cas Obert

EFE

La Policia Nacional ha detingut un menor de 15 anys per apunyalar-ne a un altre, de la mateixa edat i que ha sofert ferides lleus, durant una classe d'educació física a l'interior de l'institut del qual tots dos són alumnes, a Alcalá de Henares (Madrid).

Segons han informat a EFE fonts policials, l'agressió ha tingut lloc sobre tres quarts de nou del matí, poc després de l'inici de les classes a l'IES Alonso Quijano.Els dos menors estaven participant en una classe d'educació física en un pavelló quan, sense intercanviar cap paraula, l'arrestat presumptament ha apunyalat l'altre jove per l'esquena amb un ganivet de cuina de 10 centímetres.

Fonts pròximes a la recerca han assenyalat a EFE que el presumpte agressor ha declarat que ho ha fet perquè la víctima tenia tendència a riure's d'ell. L'arrestat ha estat traslladat a les dependències de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) d'Alcalà.

Els sanitaris del Summa 112 han atès la víctima, que ha estat traslladada a un centre assistencial. El jove està conscient i pot caminar sense dificultats.