Un treballador acaba detingut després de violar una cabra en un hospital veterinari

El succés ha passat a l'Hospital Veterinari de la Universitat Complutense de Madrid

Detingut un empleat de la neteja per violar una cabra a l'Hospital Veterinari de la Complutense.

Detingut un empleat de la neteja per violar una cabra a l'Hospital Veterinari de la Complutense. / UCM

Sorprenent succés el que ha tingut lloc a l'Hospital Veterinari de la Universitat Complutense de Madrid. Tal com ha informat Europa Press després de consultar un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid, la Policia Nacional ha detingut un treballador de la neteja d'aquest centre veterinari per haver violat una cabra.

Tot i que no hem conegut els fets fins a principis de juny, el succés va passar el 25 de maig passat en aquest Hospital Veterinari ubicat a l'avinguda Puerta de Hierro (Madrid). La detenció es va produir perquè una estudiant va veure un treballador de la neteja en postures estranyes que van aixecar sospites: estava encastant una cabra hospitalitzada al centre contra la paret. En aquell moment, va avisar els responsables del centre i aquests van avisar la Policia Nacional.

Un cop es va informar les autoritats de la sospita d'agressió sexual a l'animal, es va fer una citologia vaginal a la cabra i es van comprovar que, efectivament, hi havia "estructures biològiques compatibles amb espermatozous".

Quan es va sospitar del treballador de la neteja que va ser enxampat in fraganti, l'ADN analitzat era compatible amb l'empleat, que finalment va ser detingut el 28 de maig acusada de maltractament animal.

El Mundo ha publicat que és un home de 43 anys que pateix una lleu discapacitat i que ja està apartat del seu lloc de treball a l'Hospital Veterinari de la Universitat Complutense de Madrid.