Descobreix si han llegit el teu missatge a WhatsApp encara que no tinguin el doble tick blau

La doble verificació de WhatsApp avisa l'altre usuari quan has llegit el seu missatge

Descobreix si han llegit el teu missatge a WhatsApp encara que no tinguin el doble tick blau

Descobreix si han llegit el teu missatge a WhatsApp encara que no tinguin el doble tick blau / CC0

La doble verificació de WhatsApp avisa l'altre usuari quan has llegit un missatge. No obstant això, aquesta opció és personalitzable i la podeu desactivar. Encara que, has de tenir en compte que en el moment que la desactives tampoc no veuràs en els altres la verificació blava de missatge llegit. No obstant això, hi ha un truc per esbrinar si han vist el teu missatge, encara que no tinguin activat el doble check blau.

Quan un usuari desactiva el check blau de lectura, podeu llegir els missatges de WhatsApp de l'altra persona sense deixar rastre de visionat. Aquesta opció funciona correctament per als missatges de text i altres fitxers multimèdia com les fotos, els stickers o els emojis. Per desgràcia, no funciona amb els clips d'àudio.

En aquest sentit, WhatsApp segueix marcant el doble tick blau quan escoltes una nota de veu, encara que hagis desactivat les confirmacions de lectura per als missatges. Amb aquest truc, podreu saber si l'altra persona està llegint els vostres missatges si us envieu un missatge de veu curt. Si ho reprodueix, aquest marcarà el doble check blau, encara que els altres missatges tinguin el check en gris.

Un altre dels trucs per saber si estan llegint els teus WhatsApp són els grups. L'aplicació no té en compte les diferents configuracions de confirmació de lectura. Quan envieu un missatge, el doble check es tornarà blau quan tothom l'hagi vist. Prem perllongadament sobre el teu missatge i selecciona 'info': podràs veure els usuaris que han llegit el missatge.