Carles Alberola i Ferran Joanmiquel seran els encarregats d'inaugurar la segona edició del Torneig de Dramaturgia de Temporada Alta. Emoció. Humor. Tensió. Passió. Afició. Un vencedor. Després del gran èxit aconseguit l'any passat, enguany no podia faltar una nova edició d'aquesta original proposta en la qual els espectadors hi tenen molt a dir. Serà a partir de les 8 del vespre a La Planeta.

La Sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi acull demà a les vuit de vespre la presentació del llibre Perfils de Xavier Montsalvatje (1881-1921), de Josep Pujol i Coll, editat per La Biblioteca Valvi i Curbet CCG. L'acte, que inclourà una breu actuació musical i la lectura d'alguns textos de Monsalvatje, comptarà amb la presentació a càrrec de Narcís-Jordi Aragó, i la presència de l'autor.

Una reverència, en forma de banda tribut, a l'home de negre que va ser i és llegenda de la música country, rock i gospel nord-americana. Men in black ret homenatge a Johnny Cash, repassant el seu repertori més clàssic juntament amb les composicions més recents. Amb un directe fresc i enèrgic, ple de respecte per la música de Johnny Cash, el grup demostrarà, a les 9 de la nit a l'Ateneu Bar, per què aquestes cançons han captivat el públic de tantes generacions.

En el marc de la Fira del Bolet de Llagostera, que se celebrarà el divendres 12 d'octubre, tots aquells aficionats a sortir al bosc a buscar els millors bolets, poden competir en aquest original concurs que començarà a 2/4 de 9 del matí, sortint des de l'Oficina de l'Estació. Les inscripcions per participar del concurs es poden formalitzar fins al dimecres 10 d'octubre. Si necessiteu més informació, podeu visitar www.firabolet.com.

Imagina que acabes de néixer en un món desconegut i no en coneixes ni els codis ni les normes. Què faries? Com actuaries? Inspirada en la seva experiència com a mare i les reflexions al voltant dels límits sobre què pot fer un nen i què no, Thaïs Botinas presenta el seu primer projecte personal. Fruit d'una investigació artística de més de dos anys, Let's Play?, torna a néixer sense manual d'instruccions. Una proposta interactiva on el públic és el protagonista i les seves decisions construeixen la història. Serà des de les 8 del vespre, a l'Ateneu de Celrà.

De l'11 al 14 d'octubre, el municipi de les Preses (la Garrotxa), celebra les seves gales. Com és habitual, la programació inclou activitats per a tots els gustos, amb balls, música en viu, animació infantil, espectacles de carrers i audicions de sardanes.