La revista Restaurant celebra avui, a les 8 del vespre a Londres, la gala en la qual anunciarà qui serà proclamat millor restaurant del món, distinció que ostenta des de l'any passat El Celler de Can Roca de Girona, que alguns experts consideren que renovarà aquest guardó.

ina M. Agustias Pérez.

A 2/4 de 6 de la tarda a l'Aula Magna de la Casa de Cultura tindrà lloc la conferència El Vaticà més secret, a càrrec del periodista Vicenç Lozano, conegut perquè fa molts anys que exerceix la corresponsalia de TV3 a la ciutat de Roma i al Vaticà, la qual cosa li ha permès viure de primera mà molts esdeveniments.

Dimarts a 2/4 de 8 del vespre a l'Espai Caixa intervindrà en el cicle de conferències dedicat per Tribuna de Girona a les eleccions europees el candidat del PSC Javi López, que oferirà una xerrada amb el títol L'esquerra capaç. Dimecres, dia 30, a 2/4 de 8 del vespre, serà el torn del candidat del PP, Santiago Fisas. El títol de la seva conferència és Creixem junts a Europa. Les places són limitades.

A les 9 de la nit a l'Auditori de Girona tindrà lloc l'actuació del Cor Geriona amb el seu espectacle Oh Happy Geriona, en el qual presentarà un concert variat amb un repertori més líric i clàssic.

L'1 de maig és un dels dies més destacats de les Festes de la Santa Creu de Figueres amb la celebració al carrer de diverses fires com la mostra de dibuix, la fira del segell, la fira d'artesania, alimentació i l'eco fira a la plaça del Gra.

A les 8 del vespre al Teatre Principal actuarà el jove pianista Michael Andreas Haeringer, conegut com el Petit Mozart, i que s'ha fet famós arran també de les seves aparicions a la televisió.

A les 12 del migdia està anunciat a la Rambla l'inici de la manifestació convocada amb motiu del Dia del Treball, que recorrerà diferents carrers la ciutat.