Vols evitar els efectes nocius de l'envelliment? Coneix el xip sexual o càpsula antiedat i tot solucionat

Milers de persones ja el porten implantat sota la pell

Coneix els seus beneficis i riscos

Coneix el xip sexual i no envelleixis

Coneix el xip sexual i no envelleixis / @ nakaridore

Abril Benítez

Cada vegada hi ha més preocupació estètica envers l'envelliment, tot i ser un factor natural, del qual no ens n'hauríem d'avergonyir. L'estètica i les operacions estan a l'ordre del dia, ja que els preus han baixat moltíssim i està a l'abast de tothom. El Botox o la cirurgia plàstica són alguns dels tractaments més utilitzats. Coneix el nou xip que molts ja porten sota la pell per aconseguir una joventut duradora.

Els retocs estètics a la cara, als pits, a l'abdomen, glutis... Estan a l'ordre del dia entre joves i adults, sembla que a ningú li agrada envellir o el seu aspecte original. Per què ser tu mateix, si ara, a un preu econòmic pot ser com mai havies imaginat o pots recuperar la teva joventut?

L'envelliment és un procés biològic i natural

La menopausa, el cansament, l'acumulació de greix o la pèrdua de cabell són alguns dels factors que ens passen factura quan ens fem grans. L'envelliment comença a partir dels 30 anys, segons el doctor Franscesc Formiga, director del programa d'envelliment de l'Hospital Universitari de Bellvitge perquè la nostra massa òssia ja no augmenta, amb el pas dels anys, les nostres capacitats físiques i neurològiques comencen a minvar i aquí és quan hi ha una probabilitat major d'emmalaltir.

Por a l'envelliment

Por a l'envelliment / @ benzoix

Moltíssimes persones no accepten els canvis estètics per l'edat i per això hi ha la medicina antienvelliment. Les dones, normalment, són les que poden patir les conseqüències més severes perquè a l'entrar en la menopausa les hormones canvien completament i la libido per exemple, també cau en picat.

Doncs per això, ja hi ha remei! Ara, amb la implantació sota la pell del xip sexual o càpsula antiedat, la libido et tornarà a pujar de forma automàtica, gràcies a les hormones que desprenen en el teu cos. Aquestes càpsules tant les porten homes com dones, perquè als homes la testosterona també els hi baixa.

Porta una dècada utilitzant-se, però cada vegada són més famoses i avançades

Aquest xip sexual es fabrica personalitzat, segons les necessitats del pacient. Primer de tot, se li fa una exploració completa, analítiques, proves... Quan es veu el procés en el qual es troba el cos del pacient, se li crea un xip per a ell o ella i se li implanta sota la pell. La duració del xip antiedat és de 6 mesos, segons Ivan Mañero, cirugià plàstic i CEO de la clínica IM Clinic.

Avantatges d'inserir-te un xip sexual o antiedat

  • Et pujarà la libido
  • Regularàs els trastorns de son, provocats per l'edat: dormir poc, o son trencat, per exemple
  • No et cauran tant els cabells
  • Tindràs una bona lubricació genital
  • Regulació del greix corporal
Pujar la libido

Pujar la libido / @ pressfoto

Les hormones són la clau d'aquests xips

El seu preu oscil·la els 500 euros i si vols un efecte positiu i durador, cada 6 mesos has d'anar a canviar-te el xip. Els Estats Units, Brasil i Argentina fa anys que els fan servir i, ara, Espanya s'hi ha afegit.

Els riscos del xip

  • Els homes poden patir hipertròfia de pròstata o fins i tot, càncer de pròstata com a efecte secundari de la teràpia hormonal amb el xip
  • Les dones en principi es creia que augmentaven el risc de patir càncer de mama i de genitals, però després d'analitzar com a funcionat a altres països i que, l'augment de casos de càncer entre les dones que s'havien implantat el xip no havien augmentat, aquesta tranquil·litat ha fet que a Europa a poc a poc, l'increment d'aquest tractament vagi en augment, segons Mañero per a Rac1.
  • El xip en contenir testosterona augmenta les cèl·lules tumorals
  • Les dones també poden patir augment de pèl 
  • Semblava que les hormones al dur testosterona també podien provocar riscos cardiovasculars, però s'ha descartat