Utilitza espàrrecs per acabar amb la humitat de casa

Digués adeu a les floridures de parets i evita greus malalties

Respira un ambient lliure d'humitat

Espàrrecs per acabar amb la humitat

Espàrrecs per acabar amb la humitat / @freepik

Abril Benítez

Tenir floridura a casa és més recorrent del que creiem. Una mala ventilació, els canvis bruscos de temperatura externs, la climatització interna de l'habitacle i, l'estructura d'aquest, entre altres, poden provocar floridures en diferents estances de la nostra llar. L'estructura de les finestres és molt important per evitar floridures igual que unes bones reixes de ventilació en punts clau com la cuina o el bany. Eliminar les floridures pot ser complicat perquè poden tornar a aparèixer, però, i si les evitem amb espàrrecs?

La floridura que afecta la teva llar, finalment, acaba afectant la teva salut i et pot provocar asma, al·lèrgia, irritació, inflamació, erupcions o problemes respiratoris greus, així doncs, no és un joc. A part de la nostra salut, si tenim floridura a casa, l'estructura de l'edifici es pot ressentir i amb els anys provocar un greu problema d'estabilitat, per això és de vital importància eliminar-la.

Utilitza espàrrecs per acabar amb la humitat

Aquestes plantes les pots col·locar a qualsevol habitació o estança de la teva llar i atraparan tota la humitat, tant la que hi ha a l'aire com la que hi ha a les parets. Posar-les al bany és una solució efectiva per acabar amb la humitat que s'hi produeix pel vapor de la dutxa entre altres factors. 

Per tal de mantenir la planta viva i amb eficàcia, l'hem de col·locar darrere una finestra on hi hagi llum filtrada, mai directa. Compte si la posem en un lloc a menys de 7° perquè podria morir i deixaria de fer la seva funció.

Altres plantes útils

  • La begònia és una altra opció per acabar amb les humitats de casa, però compte, no la podem deixar en llocs molt freds, ja que moriria. La cuina pot ser un bon lloc per col·locar-la i acabar amb la humitat d'allà.
  • L'aspidistra és una planta tot terreny, ja que no necessita una cura constant i aguanta bastant bé totes les temperatures. Aquesta planta gaudeix amb la humitat i la llum reflectida.