El vídeo que demostra que portes posant malament la rentadora des de sempre: això és el que cal fer amb el detergent i el suavitzant

Tot el que fas està fent malbé el teu electrodomèstic i la teva rentadora

Detergent i suavitzant a la rentadora?

Detergent i suavitzant a la rentadora?

A. Niego

Fer la bugada és una de les feines més habituals de la llar. Posar suavitzant, detergent i fer funcionar la rentadora perquè les nostres peces surtin netes i lluents és una cosa que fem amb molta freqüència. El que no sabies és que probablement portis anys fent-ho malament i que t'estiguis carregant la rentadora i les peces de roba.

Així ho ha revelat una usuària de Twitter, que després de trobar un vídeo a Tiktok, ha revelat el que molts no sabíem. A través d'un tweet ha compartit la realitat sobre com hem de posar la roba a rentar a partir d'ara.

El primer consell que ha donat ha estat reduir la quantitat de detergent que fem servir, tant se val el format que l'utilitzem. Segons revela, les indicacions de les marques solen ser que donem més quantitat de la necessària perquè així comprem més producte.

El següent consell és deixar d'utilitzar suavitzant per a la roba. Afirma que el suavitzant genera una capa plàstica o de silicona a la roba, aportant-li suavitat, però també la va desgastant. En el seu lloc, recomana posar-hi un bon raig de vinagre blanc, el de tota la vida, que serveix per a les amanides i per a la neteja.

La teva roba quedarà molt més suau i sense olor de vinagre, desinfectada, sense calç i sense taques

També adverteix que no serveix de res rentar la roba amb aigua calenta, ja que mai no acaba tan bruta com per això. La rentadora ja fa les voltes suficients perquè la teva roba surti neta i suau, sense necessitat d'utilitzar altes temperatures. Així, els teixits duraran més i la teva rentadora ho agrairà.