Utilitza paper de forn al bany: el resultat et sorprendrà

El truc que s'ha posat de moda

També t'ensenyarem com netejar el bany a fons

El paper de forn serveix per netejar la dutxa?

El paper de forn serveix per netejar la dutxa? / freepik

La dutxa, sovint, sol quedar amb restes d'aigua, calç i brutícia. Fer-hi una neteja regular és molt important per mantenir un bany higienitzat. Per a netejar-lo i desinfectar-lo, sovint, utilitzem productes de neteja que trobem als supermercats, especialment dissenys per banys. Però, i si et mostrem un truc molt millor i que costa molt menys temps i diners?

Diversos usuaris de les xarxes socials, han fet córrer un vídeo viral on es mostra com netejar la dutxa amb paper de forn. Aquest paper, tot i estar dissenyat per la cuina, també li podem fer un ús compartit amb el bany. El paper de forn serveix, principalment, per netejar l'acer inoxidable, com el mànec de la dutxa o el lavabo. Tot i que, també és molt efectiu per la mampara del bany.

Com fer-lo servir

Agafa un tall de paper de forn i frega sobre les superfícies d'acer inoxidable. En un tres i no res, la dutxa et quedarà neta i sense cap gota d'aigua i a més, brillarà. En el cas de la mampara del bany, el procediment és exactament el mateix.

Neteja la dutxa

Neteja la dutxa / @ user15285612

I si vols netejar el bany sencer?

T'ensenyem pas a pas com netejar-lo perquè et quedi desinfectat i brillant.

1. Retira tots els objectes del bany i posa'ls sobre algun moble o cadira fora del bany

2. Utilitza un esprai multiús per a totes les superfícies del bany

3. Deixa uns minuts perquè el producte faci el seu efecte i a netejar

4. Neteja el vàter: agafa un raspall de bany i un netejador específic i frega totes les parts amb detall

5. Neteja la dutxa o la banyera: utilitza un netejador específic per eliminar floridures i sabó. Aplica el producte per la dutxa, banyera i parets. Deixa que el producte actuï durant uns minuts abans de fregar-ho amb una esponja

6. Neteja les rajoles: fes una barreja de bicarbonat de sodi amb aigua. Aplica la pasta sobre les rajoles i frega-ho amb una esponja. Per deixar-les brillants, esbandeix-les amb aigua