El regal més original de Sant Valentí

TikTok ens dona moltes estratègies per un dia tan especial

Regala una capsa personalitzada: la teva parella quedarà fascinada

Encara no tens el regal per Sant Valentí?

Encara no tens el regal per Sant Valentí? / master1305

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Encara no tens el teu regal de Sant Valentí? Tots sabem que a Catalunya, no se sol celebrar gaire, perquè aquí el "dia dels enamorats" és el dia de Sant Jordi. El nostre dia té la seva pròpia llegenda, però, per què no celebrar l'amor? La veritat és que ho hauríem de fer cada dia. I si ara t'has quedat amb el dubte... Regala un detall original a la persona més especial del moment. En aquest article t'ensenyaré com fer un regal meravellós, sorprenent i fet a mà, la teva parella quedarà encara més enamorada de tu.

Les xarxes socials ens ajuden moltíssim a l'hora de ser originals. I és que no tothom té la capacitat de ser creatiu o creativa, així doncs, per què no aprofitar els recursos que ens ofereixen les xarxes i els usuaris que tenen aquest do? Avui us portem un regal impressionant: una capsa de Netflix personalitzada i amb molt d'amor.

La usuària @nataliavr98 ens porta una capsa que deixarà la teva parella sense paraules. T'expliquem com fer-la pas a pas.

Crea la teva capsa 'Netflix Love'

  • Primer de tot, necessitaràs una capsa de sabates.
  • T'aconsellem pintar-la o forrar-la amb paper de regal.
  • Natàlia ho fa de color negre, però pots escollir el color que més li agradi a la teva parella, per què no de color vermell? Amunt l'amor!
  • Després, pots fer amb ordinador o a mà, la paraula Netflix. A continuació, enganxa-la a la capsa de sabates, per on s'obre. A la part frontal (l'estructura de la caixa), pots enganxar diverses imatges romàntiques de vosaltres dos. Per fer aquesta part, podries utilitzar Canva o algun altre aplicatiu, així podràs donar-li un toc de pel·lícula. A més, pots posar petites frases a sota que us representin o expliquin alguna cosa de la imatge.
  • En obrir la capsa, per la part que queda amunt, enganxa una imatge vostra amb el logotip de Netflix. Recordeu ho podeu fer a mà o a través d'aplicacions d'edició d'imatges, això ja dependrà del vostre domini; però a mà, pot quedar molt bonic, si hi poseu colors, diverses imatges i missatges.
El regal ideal pel dia dels enamorats

El regal ideal pel dia dels enamorats / TikTok

A la part oberta de la capsa, hi hauràs de deixar un munt de detalls i regals:

  • Il·lumina la part de dins amb una cinta de llums, la qual pots comprar a qualsevol basar, per exemple. 
  • Després pots agafar bossetes transparents com les de congelats i decorar-les amb el títol de la vostra pel·lícula o amb motius d'amor: cors, àngels, etcètera. Deixa volar la teva imaginació. Fes un parell d'aquestes bossetes.
  • Dins les bossetes posa-hi llaminadures, xocolatines, bombons, crispetes, etcètera.
  • Afegeix beguda: vi o refresc. Escull el que més us agradi i si pots personalitzar-lo amb una etiqueta amb un cordill, pot arribar a ser molt original.
  • Pots comprar una claqueta de cinema i escriure un missatge romàntic de la vostra pel·lícula d'amor.
  • Per últim, pots fer un petit àlbum amb imatges vostres, com un curtmetratge: pots fer-ho en paper, àlbum, CD, etc. El més important és que sigui un record físic que sempre el pugui guardar.

La usuària de Tiktok afegeix un mini projector, però això ja va a gust del consumidor. Tens poc temps, així doncs, a què esperes? Deixa a la teva parella meravellada i que l'amor faci la resta. Bon Sant Valentí!