Mor la lleidetana Vanessa Cuadra amb només 40 anys, famosa per l'àudio de "Feliz Juagüelin, grupo"

Una persona del seu entorn més proper ha anunciat la seva mort per una suposada negligència mèdica

Mor la lleidetana Vanessa Cuadra amb només 40 anys, famosa per l'àudio de "Feliz Juagüelin, grupo"

Mor la lleidetana Vanessa Cuadra amb només 40 anys, famosa per l'àudio de "Feliz Juagüelin, grupo" / REDACCIÓN YOTELE / CANAL SUR

El món de les xarxes socials plora la mort de Vanesa Cuadra. És la dona que va dir l'icònic "Feliz Juagüelin, grupo", va morir la setmana passada als 40 anys, segons ha revelat una persona del seu entorn més proper a través d'una storie publicada en un perfil d'Instagram.

"Gràcies a tots els que han donat suport a Vanesa tot aquest temps, però lamento comunicar que per culpa de la sanitat que tenim en aquest país, així com podeu llegir, la Vanesa ja no està amb nosaltres per una negligència mèdica", assegurava aquest text.

"Tant de bo puguem fer justícia, ja que entre tots fem més. Un petó al cel per a tu, el meu àngel, has estat la persona més meravellosa i bona que podria existir, t'estimo. I als que reien d'ella... us ve de camí, tot arriba!", va sentenciar la persona que ha pujat aquesta storie.

La trista perdua també va ser confirmada per Rosa Cuadra, tieta de Vanesa, a través d'una publicació que va fer al seu perfil de Facebook aquest divendres passat: "Ahir va morir la meva neboda Vanesa, encara no m'ho puc creure, només tinc ganes de plorar".

"Descansa, nena meva, ja has marxat amb el teu pare a dalt del cel. Que poc temps els dos. Que la terra t'aculli, vola alt, cor meu. Ho sento molt", va acabar la seva tieta Rosa en aquesta publicació.