La millor experiència de compres a només 45 minuts de Girona: aquesta destinació és ideal

La Roca Village ofereix un ampli ventall de botigues de tota mena per estar a l’última moda. Una activitat obligada abans o durant aquesta Setmana Santa

La millor destinació de shopping

La millor destinació de shopping / Cedida

P. Canals

Poder gaudir de La Roca Village és tota una experiència que cal viure i conèixer de primera mà. Moda de les principals marques, gastronomia i molts plans diferents.

Les millors marques i experiències, a la Roca Village

La Roca Village se situa a l’acollidor poble de Santa Agnès de Malanyanes, Barcelona. Entre els carrers d’aquest tranquil complex de botigues es concentren un conjunt de boutiques de les millors marques del mercat amb diferents experiències. Art, viatges, cultura i gastronomia acompanyen els establiments de moda i completen una experiència per a tots els sentits.

Els conjunts de complements ideals per lluir a les vacances de Setmana Santa es poden trobar entre els bulevards de La Roca Village, on es concentren les marques més luxoses i prestigioses. La Roca Village acull 150 firmes nacionals i internacionals, que converteixen al Village en un aparador de moda i últimes tendències perfecte.

La Roca village ofereix una experiència de compra única

La Roca village ofereix una experiència de compra única / Cedida

La Roca Village també disposa d'un servei oficial d'autocar de luxe que funciona cada dia. El viatge va directe des del centre de Barcelona fins al Village en tot just 40 minuts. Aquest servei de Shopping Express permet gaudir d'un viatge amb tota mena de comoditats com Wi-Fi gratuït, guia multilingüe i accés amb cadira de rodes amb reserva prèvia. Cada bitllet disposa d'un VIP Pass personal amb un 10% de descompte addicional sobre el preu del Village.

El compromís de La Roca Village d’obrir noves boutiques

La Roca Village sempre ha disposat de les millors marques de moda del mercat, i així ho continuaran fent. El Village pretén afegir una nova incorporació a les seves files: la boutique de Santa Eulàlia, que obrirà pròximament i estarà disponible de manera exclusiva del 13 al 24 de març.

Santa Eulalia ha obert una nova boutique a La Roca Village

Santa Eulalia ha obert una nova boutique a La Roca Village / Cedida

Gràcies a la nova incorporació, és possible descobrir els secrets que guarda Santa Eulàlia; des de clàssiques peces de nit com vestits de lluentons fins a sabatilles sneakers més modernes.

Una oferta gastronòmica excel·lent

La Roca Village tindrà novetats especials aquesta Setmana Santa. Els restaurants del Village celebraran aquesta festivitat amb sorpreses i moments deliciosos pels visitants.

Els restaurants tindran una oferta limitada i exclusiva d’un dels mestres pastissers més reconeguts de Catalunya, Christian Escribà, qui oferirà unes creacions dolces espectaculars.

Amb motiu de les festes de Pasqua, La Roca Village també oferirà als seus visitants els icònics Conillets d'or de Lindt, a més de packs de “cerca de l'ou”. Dolços capritxos per a moments que faran de la visita al Village un record inoblidable.

Per a tancar el particular menú de les festivitats, els visitants podran trobar un aparador de productes Farggi amb molta varietat, plagat de deliciosos dolços tradicionals de Pasqua. Una temptació impossible de resistir a les vacances de Setmana Santa.

La Roca Village disposa de diferents espais d'oferta gastronòmica

La Roca Village disposa de diferents espais d'oferta gastronòmica / Cedida

Pots guanyar el sorteig d’una maleta d’alta gamma

La Roca Village oferirà a tots els seus visitants el sorteig d'una maleta plena de complements i productes essencials per a viatjar. Els tres sortejos representen una oportunitat d’or per als visitants, ja que podran tenir l’oportunitat d’aconseguir un ampli assortiment de productes imprescindibles per a una escapada fent uns senzills passos.

Hi haurà tres sortejos, (1 per setmana) de l'11 de març a l'1 d'abril, que permetran als visitants obtenir una maleta “Alluminium” de “Tumi”, amb productes de viatge de les millors marques. Els passos per a participar en el concurs són molt senzills: 

  • És imprescindible ser membre de Membership de La Roca Village. En cas contrari és necessari el registre, de forma molt simple. 
  • Compra en 3 o més boutiques del Village i escaneja el teu codi personal per a confirmar la teva participació. 
  • Una vegada fetes les compres, el visitant rebrà un correu electrònic per a confirmar la participació en el sorteig. 
  • La possibilitat de tenir un viatge perfecte es troba a l'abast de tots els visitants que participin en el concurs de “Tumi” en La Roca Village.

Assessorament personal a les visites a La Roca Village

Al Village és possible comprar a la teva manera mentre passeges i descobreixes les diferents marques que ofereix l'encantador complex de botigues; però amb la per tal d'oferir la millor experiència possible als visitants, a La Roca Village també ofereixen serveis de personal shopper. Sigui un viatge, un esdeveniment de luxe o una cosa més informal, a La Roca Village ofereixen assessorament als visitants amb professionalitat i bon gust.

La nova botiga de Santa Eulalia a La Roca Village

La nova botiga de Santa Eulalia a La Roca Village / Cedida

Visitar les seves boutiques suposa un pla imprescindible a Barcelona i una vegada que els visitants descobreixin tots els secrets que amaguen les botigues dels bulevards, no voldran marxar d’allà i desitjaran formar part de l'exclusiva família de La Roca Village.