Aquest és l'indret gironí on Anna Lewandowska ha desconnectat aquest cap de setmana

La dona de Robert Lewandowski publica unes imatges fent esport en un icònic racó de les comarques gironines

Aquests són els 3 indrets gironins que han enamorat a Lewandowski i la seva família

Anna Lewandowska a Lloret de Mar

Anna Lewandowska a Lloret de Mar / Instagram Anna Lewandowska

Que la família Lewandowski està enamorada de Catalunya des de la seva arribada a Barcelona, és un fet més que demostrat. És habitual veure publicacions a les seves xarxes socials visitant la ciutat, racons del país i especialment, les platges.

Anna Lewandowska, dona del futbolista polonès, va penjar aquest cap de setmana, unes boniques fotografies d'un racó de la Costa Brava, on ha començat el cap de setmana. A les imatges se la pot veure amb roba d'esport, després de fer exercici al camí de ronda de Lloret de Mar, amb el mar de fons. A part d'ella fent esport, també s'hi poden veure fotos de les cales i del camí, una de les típiques instantànies de la Costa Brava, amb el títol "la millor manera de començar el dia després d'una setmana ocupada. Què tal el vostre matí?". La publicació té ja més de 43.000 "m'agrada".

No és la primera vegada que Anna Lewandowska visita les comarques gironines. El passat novembre la mateixa Anna va deixar constància de la visita de la família a la Garrotxa, on van visitar el volcà Croscat, Olot i Besalú.

Amb 5.600 seguidors, l'ex karateka Anna Lewandowska explica el seu dia a dia a través de l'esport, la seva passió pel ball i els seus racons preferits de Barcelona i Catalunya.