La web que t'indica cada setmana quin és el supermercat més econòmic per fer la compra

Una tiktoker ha descobert aquest portal per comparar el preu dels productes bàsics en diferents cadenes de supermercats

Un home busca articles durant una compra per internet en una fotografia d’arxiu

Un home busca articles durant una compra per internet en una fotografia d’arxiu / Juanma Vázquez

A. Niego

Els preus dels productes bàsics estan disparats. La cistella de la compra està pels núvols i sovint, els consumidors busquen les alternatives més econòmiques amb les que estalviar-se uns euros cada vegada que van al supermercat. Comparar preus és una de les pràctiques més esteses, però no sempre disposem del temps suficient per a fer-ho. A més a més, els preus solen variar al llarg de les setmanes, per tant, conèixer-los tots pot ser una mica complicat.

Les xarxes socials han sortit al rescat dels consumidors. Una tiktoker ha descobert una eina que canviarà per complet la forma en què fas la compra. A través d'una desconeguda pàgina web coneixeràs, cada setmana, quin és el supermercat amb els preus més baixos.

La pàgina web es diu Poy.es i allà hi trobaràs un quadre comparatiu per colors, en el que apareixen dos apartats. En vertical i al costat esquerre podem veure un llistat amb els productes que solem comprar en el supermercat. En l'altre apartat, en horitzontal i a dalt de tot, indica els principals supermercats als quals tots anem. La taula indicarà en vermell on és més car comprar i en verd on és més barat, mentre que el color blau indicarà que el preu es manté.

Una web realment funcional i que molts consumidors agrairan. El quadre comparatiu es va actualitzant cada setmana i recull els preus de supermercats com Mercadona, Aldi, Alcampo, Carrefour, Caprabo, Dia, Eroski o El Corte Inglés, entre d'altres.