Les dates clau per gaudir del "Black Friday"

Aprofita els descomptes de la "Setmana del Black Friday"

Coneix la seva història

Els dies clau del "Black Friday"

Els dies clau del "Black Friday" / @ Vectonauta

Cristina Clopés

Cristina Clopés

El passat dilluns 20 de novembre va començar la setmana del "Black Friday". Tot i que, en molts comerços, la setmana passada ja es van començar a oferir diversos descomptes per començar a escalfar motors. Però, quant dura el "Black Friday"? No és només un dia i no dues setmanes? La veritat és que hi ha un munt d'incògnites al respecte. En aquest article et desvelem les dates clau i fins quan hi poden haver ofertes.

La història del "Black Friday"

Des de fa uns anys, l'últim divendres de novembre es va emmarcar en el calendari com a "divendres negre" (Black Friday). En aquest dia tan assenyalat s'oferien un munt de descomptes en productes electrònics. Aquest esdeveniment va tenir tanta repercussió en l'àmbit mundial que, es va decidir que en comptes de durar un dia, ho fes una setmana i que, tots els comerços s'hi podien sumar, fossin del sector que fossin.

Tot i això, la data clau continua sent l'últim divendres del mes de novembre. En el cas d'aquest 2023, parlaríem de divendres 24 de novembre com a "Black Friday".

Les dates del "Black Friday"

Aquest esdeveniment va des de finals d'octubre fins al "Cyber Monday". 

El "Cyber Monday" serà el dilluns 27 de novembre de 2023, posant fi a la "Setmana del Black Friday". 

Cada any les dates poden variar, tot i que, el divendres negre sempre serà l'últim divendres de novembre i el "Cyber Monday" el dilluns següent, després del cap de setmana del "Black Friday".

Guardat el 24 de novembre: el "Black Friday" no canvia les seves dates. Aquest dia trobaràs les ofertes més impressionants. I a més, el cap de setmana que el segueix, se celebrarà la "Fi de la Setmana de les Ofertes Cibernètiques", trobant un munt d'ofertes en noves tecnologies.

Descomptes explosius

Descomptes explosius / freepik

Així doncs, apunta't aquestes dates:

  • Divendres 24 de novembre: "Black Friday"
  • Dissabte 25 i diumenge 26 de novembre: "Fi de la Setmana de les Ofertes Cibernètiques"
  • Dilluns 27 de novembre: "Cyber Monday"
  • I tota la setmana, del 20 al 26 de novembre: la "Setmana del Black Friday"