Detenen dos lladres que es dedicaven a robar bateries de cotxes a Figueres

Els agents van detenir-los, van identificar el comprador i van recuperar nou bateries

Una tercera persona va ser detinguda en accedir i treure material de l'habitatge on les guardaven que havien precintat els Mossos

Les bateries que van poder ser recuperades.

Les bateries que van poder ser recuperades. / Mossos d'Esquadra

Redacció

Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el 20 d'abril dos homes per nou robatoris de bateries a vehicles. Els detinguts, de 23 i 40 anys, venien les bateries a una tercera persona que les comprava. Els agents van precintar el pis on les guardaven i van detenir una tercera persona, un home de 50 anys, que va accedir-hi i van enxampar enduent-se bateries. Va ser detingut per un delicte de violació de domicili i furt. Els detinguts tenen antecedents i van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

La investigació va començar després de detectar un increment de robatori de bateries de vehicles que estaven aparcats a la via pública. Durant la investigació, es va esbrinar que un dels autors podria anar amb crosses perquè en un dels robatoris, del 17 d'abril, es van trobar unes crosses mig amagades.

Tres dies després, els agents van veure tres persones, una de les quals anava en crosses. Els van identificar i dos d'ells van dir que el tercer els havia robat la bateria del cotxe. Es tractava justament de la persona que anava amb la cama enguixada. El van detenir com a presumpte autor del robatori.

Els agents van esbrinar que les bateries acabaven en un habitatge de la ciutat on es va poder detenir l'home que les comprava. Sospitaven que podria haver-hi més objectes sostrets i es va demanar una ordre d'entrada i es va precintar el pis.

Robant a l'habitatge

Una patrulla que feia comprovacions al voltant, va enxampar un home traient objectes de dins la casa, traginant bateries de cotxe. Va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili i furt.

En total es van recuperar nou bateries, una de les quals ja havia estat retornada al seu legítim propietari al moment que es va detenir el primer jove.

 Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el mateix dia 20 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.