L'aeroport de Girona-Costa Brava tornarà a enllaçar amb la capital de Rússia a partir del 9 de juny. Serà a través de Pobeda Airlines, la companya low cost d'Aeroflot.

Els vols seran els dijous i diumenges a un cost a partir dels 160 euros el trajecte. La companyia utilitzarà avions Boeing amb capacitat per a 120-140 persones, i oferirà 40 trajectes fins a finals d'agost.

L'aeroport de Vilobí ja havia volat a Moscou amb Transavia els anys 2012 i 2013, abans que la companyia desaparegués per problemes econòmics.

Jet2: «hem vingut per quedar-nos»

D'altra bada, representants de l'aerolínia anglesa Jet2 van ser ahir a Girona per presentar la seva campanya de vols de cares a la temporada 2016-2017. La companyia ofereix aquest any tres vols, i set l'any que ve, tots al Regne Unit, tal i com ja va avançar Diari de Girona fa uns dies.

El CEO de la companyia, Steve Heapy, ha anunciat que Jet2 preveu transportar 83.000 passatgers en dues temporades (19.000 aquest any, i 64.000 el que ve), tant en vols regulars com en paquets turístics a més de 60 hotels i ressorts de la Costa Brava. «Aquest és el mínim que oferirem a Girona. Som una aerolínia amb molt de potencial, que està creixent i que té raons molt importants per seguir-ho fent a la Costa Brava. Hem vingut per quedar-nos», va assegurar.

Jet2 ofereix tres destinacions per aquest estiu: Newcastle Glasgow i Manchester. Per l'abril que ve, a més d'aquestes tres hi haurà rutes a East Midlands, Belfast, Leeds i Edimburg.