La formació de Roses Gent del Poble (GDP) s'ha adherit a la coalició de partits municipalistes Tots per l'Empordà (TxE). Ahir es va formalitzar amb la signatura de l'acord entre el cap de llista i tinent d'alcalde, Fèlix Llorens (GDP), i Carles Motas i Xavier Dilmé, president i gerent de TxE.

Tots per l'Empordà és un projecte nascut a les darreres eleccions municipals amb voluntat d'aglutinar el major nombre possible de candidatures independents de les dues comarques que formen l'Empordà.

Fèlix Llorens (GDP) ha destacat la possibilitat de sumar esforços i compartir experiències que suposava entrar a TxE i ha fet especial esment a la preservació de la sobirania absoluta en les decisions que es prenen a cada municipi.

En aquest mateix sentit, tant Carles Motas com Xavier Dilmé han fet incís en què Tots per l'Empordà és un paraigua de suport jurídic i d'intercanvi d'experiències que garanteix a tots els seus membres plena sobirania en els seus respectius municipis.

Amb la incorporació dels dos regidors de GDP, TxE té presència en 14 municipis i 12 Ajuntaments de l'Empordà que comptaran amb representació d'aquesta formació. És el segon partit de la comarca en sumar-s'hi, després del SOM d'Empuriabrava i Castelló. Té representació al Consell Comarcal del Baix Empordà (amb 4 consellers) i a la Diputació de Girona (amb 1 diputat).