Figueres posa en marxa la pàgina web de la Casa Natal de Salvador Dalí

El 8 de setembre es donarà a conèixer la data d'inauguració de l'equipament cultural

L'anunci de la Casa Natal de Salvador Dalí a xarxes.

L'anunci de la Casa Natal de Salvador Dalí a xarxes. / Ajuntament de Figueres

Redacció

L'Ajuntament de Figueres ha posat en marxa les xarxes socials i la pàgina web de la Casa Natal Salvador Dalí. Des d'avui es començarà a publicar contingut sobre el nou equipament a Instagram, Twitter, Facebook, Tik Tok i You Tube.

La data d’obertura de la Casa Natal Salvador Dalí s’anunciarà el proper 8 de setembre amb tots els detalls del dia de la inauguració 

El contingut d’aquestes publicacions tractaran diversos aspectes de la Casa Natal Salvador Dalí.

Juntament amb l’inici de publicacions a xarxes, també es posa en funcionament un espai web de la Casa Natal Salvador Dalí, amb un contingut inicial per poder-se inscriure als butlletins de l’equipament i rebre informacions sobre el nou equipament de la ciutat de Figueres, la compra d’entrades, contingut extra, entre altres. Es pot visitar el web de la Casa Natal Salvador Dalí a www.casanataldali.cat

La Casa Natal Salvador Dalí serà l'espai per la descoberta de la figura de l'artista, tant des d'un punt de vista personal com històric. No és simplement on va néixer el geni, sinó que és un punt de partida en la vida i obra de Salvador Dalí. Vol ser un equipament cultural i turístic referent a la ciutat que reforci la comprensió i difusió dels vincles de la memòria biogràfica de Salvador Dalí i el seu llegat artístic, ha informat l'Ajuntament.

Carrer Monturiol, 6

Salvador Dalí Domènech va néixer i viure els primers anys de vida a l'entresòl de l’edifici del carrer Monturiol número 6 (originalment número 20), espai que havia llogat el seu pare juntament amb els baixos on tenia el despatx on exercia de notari. Tot i això, el projecte de museïtzació intervé a tot l’edifici de tres plantes. 

Des de l'Ajuntament remarquen que "la transcendència dels primers anys de vida familiar en la personalitat de Dalí està àmpliament documentada, i aquesta personalitat està completament lligada al seu art, com quedarà perfectament explicat durant la visita. El públic es trobarà... On tot va començar".