Provoca un accident a l'N-II a Figueres i acaba detingut per no tenir carnet, anar molt begut i donar positiu en tres drogues

L'arrestat de 29 anys va intentar fugir camp a través i es va amagar dels Mossos per evitar-ho

Va donar una taxa d’1 mg/l i anava sota els efectes de la cocaïna, les amfetamines i el cànnabis

Un dels cotxes implicats en l'accident de l'N-II a Figueres

Un dels cotxes implicats en l'accident de l'N-II a Figueres / Mossos

E.B.

Els Mossos d’Esquadrahan detingut a Figueres un conductor que va provocar un accident de trànsit. L'home tenia el permís de conduir anul·lat i anava molt begut i a més, va donar positiu en tres drogues. Va donar una taxa d’1 mg/litre d'aire expirat i anava sota els efectes de la cocaïna, les amfetamines i el cànnabis. L'arrestat de 29 anys va intentar fugir camp a través i es va amagar dels Mossos per evitar ser arrestat. Està acusat de ser el presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i les drogues.

Els fets es remunten al divendres 8 de desembre, pels volts de dotze de la nit, quan es va produir un xoc frontal entre dos turismes a la carretera N-II, a Figueres. Quan els Mossos de Trànsit van arribar al lloc de l’accident, van trobar el conductor d’un dels vehicles que havia resultat il·lès a causa del xoc.

Sense cinturó

També van veure com el conductor del cotxe causant de la topada intentava fugir camps a través i s’amagava darrere uns matolls per no ser descobert. Els Mossos van adreçar-se on es trobava i van observar que presentava una ferida lleu a la cara possiblement per no fer ús reglamentari del cinturó de seguretat. A banda, van veure que l’home presentava clars símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques.

En la prova de detecció d’alcohol va donar un resultat positiu d’1 mg/litre d'aire expirat. També se li va fer la prova de detecció de substàncies estupefaents on va resultar positiu en cocaïna, amfetamines i cànnabis. Per aquests motius i per la seva implicació en l’accident els Mossos el van detenir en el lloc dels fets, indica la policia.

Quan la patrulla va comprovar la resta de dades del conductor també van comprovar que aquest circulava sense permís de conduir, ja que li constava anul·lat a França per manca de punts. El detingut, sense antecedents policials, va passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

L'altre cotxe implicat en l'accident de l'N-II a Figueres

L'altre cotxe implicat en l'accident de l'N-II a Figueres / Mossos