Deu vehicles acaben amb rodes punxades en una sola nit a l'AP-7 a Capmany

Els Mossos van rebre diverses trucades pels fets i per l'aparició d'un objecte al mig de la via ràpida

La mànega que va causar les punxades de roda a l'autopista a Capmany

La mànega que va causar les punxades de roda a l'autopista a Capmany / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Circular per l'autopista AP-7 durant aquesta setmana és complicat en algunes zones de la província. Hi ha hagut les protestes dels pagesos i ha provocat el tall de la via durant diversos dies i això de retruc, cues en altres trams. A tot això aquest dijous a la nit s'hi va sumar un incident que va causar que deu vehicles acabessin amb rodes punxades.

Diversos conductors que circulaven per l'autopista AP-7 a l'altura de Capmany a partir d'un quart de deu de la nit van començar a trucar el 112. Alertaven que hi havia un objecte a la via i que de retruc alguns havien rebentat alguna roda. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit es van traslladar a la zona per intentar aclarir què passava. Tot això va succeir a pocs quilòmetres de l'àrea de servei de la Jonquera.

Entre un quart de deu i fins a tres quarts de deu, fins a deu vehicles van resultar afectats. Van ser un total de nou cotxes i un camió. El tràiler a més va tenir tanta mala sort que va acabar patint una fuita de gasoil del dipòsit que va rebentar pels mateixos fets. Malgrat tot, ningú va resultar ferit.

Els agents van trobar l'objecte perillós cap al quilòmetre 10,5 de l'autopista a Capmany en sentit nord. Hi havia una mànega que s'utilitza per impulsar ciment al mig de la carretera i aquesta estava recoberta de molts ferros i filferros.

Finalment, el servei de carreteres es va fer càrrec de l'objecte i el van retirar. Cap a tres quarts d'una el servei es va donar per finalitzat.

Subscriu-te per seguir llegint