Avui fa dos anys de la flashmob del pànic i la histèria de Platja d'Aro.

Va ser la nit d'un 2 d'agost quan un grup de joves alemanys amb pals de selfies van simular estar perseguint un famós a Platja d'Aro.

En aquell moment, es va viure escenes de tensió i pànic perquè molts ciutadans i turistes de la població van creure que es tractava d'un atac terrorista. Els establiments van perdre molts diners també pels danys que va ocasionar l'episodi.

Això va suposar corregudes i gent amagada en els establiments de la població i també es va acabar, amb cinc monitores detingudes, que van quedar lliures després de declarar davant el jutge a Sant Feliu de Guíxols.

26

Llibertat per les detingudes per organitzar un 'flashmob' a Platja d'Aro

El jutjat finalment va arxivar el cas de la flashmob que va desfermar la histèria i el pànic aquell estiu.

Després dels fets, l'ajuntament de Castell - Platja d'Aro va modificar la seva Ordenança de Convivència. Que inclou multes de fins a 750 euros als qui facin 'flashmob' en ple carrer i no hagin demanat permís al consistori.

Enguany la Policia Local ha anunciat que formarà i implicarà el sector turístic per tal que sapiguen actuar davant de grans emergències o situacions com la que es va viure amb aquesta flashmob.