La urbanització de l’Avinguda Catalunya de Sant Antoni estarà enllestida al juliol

Les obres s’han allargat un mes més del previst pels retards en el subministrament de materials

Una de les voreres construïdes amb el projecte d’urbanització de l’Avinguda Catalunya

Una de les voreres construïdes amb el projecte d’urbanització de l’Avinguda Catalunya / Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Meritxell Comas

Meritxell Comas

Les obres d’urbanització de l’Avinguda Catalunya de Calonge i Sant Antoni, al tram entre els carrers Fraret i de la Gambina, encara la recta final. La intervenció, que estava previst que estigués enllestida el 15 de juny (les obres van arrencar el 15 de setembre de l’any passat), finalment s’allargarà fins al 15 de juliol a causa de retards en el subministrament dels materials. I és que en alguns casos (com en el de les rajoles), el fabricant no les ha entregat en el termini acordat degut a un retard en la producció.

La licitació va donar com a resultat la contractació de l’empresa Aglomerats Girona SA, amb un pressupost de 946.648,88 euros.

Una via urbana integrada

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni assegura que la urbanització de l’Avinguda Catalunya vol «transformar-lo en una via urbana integrada adequadament al context urbà». I és que abans que es dugués a terme la intervenció, aquest tram de l’Avinguda Catalunya «tenia un caràcter predominantment de carretera, sense voreres ni serveis», apunta el consistori.

Voreres amples

L’execució del projecte ha permès la construcció de voreres de gran amplada, a banda d’espais d’estada i de passeig, amb l’objectiu de transformar l’Avinguda Catalunya en una travessia urbana, verda i més pacificada. A més, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni assegura que l’espai també ha de servir «de suport per a una mobilitat sostenible».

Les obres d’urbanització de l’Avinguda Catalunya de Calonge i Sant Antoni també han renovat des dels paviments al mobiliari urbà, passant per l’enjardinament i la instal·lació de serveis.

Subscriu-te per seguir llegint