Una gelateria de Palamós oferirà un gelat per a gossos

Aquest dissabte, la gelateria Badiani regalarà aquest gelat a tothom que vagi amb el seu gos a l'establiment que té a Palamós

El Dog Gelato conté quantitats molt baixes de lactosa per fer-lo més segur per a les mascotes

Un gos tastant el 'Dog Gelato'.

Un gos tastant el 'Dog Gelato'. / Diari de Girona

DdG

Coincidint amb el Dia Internacional del Gos, la gelateria Badiani llançarà demà un gelat per a gossos. Per donar a conèixer el Dog Gelato, la gelateria regalarà aquest gelat a tots aquells que vagin amb el seu gos a un dels seus establiments que Badiani té a Palamós, Barcelona i Sant Cugat. A partir del diumenge vinent, el gelat es podrà adquirir als gelats i el seu preu va dels 3€ (terrina petita) als 14€ (caixa per emportar).

Tot i que està pensat per al consum dels gossos, també és apte per a les persones.

El Dog Gelato està fet a base de crema batuda, rovell d’ou, fibres vegetals, aigua, fructosa, llet sencera i llet en pols. Els lactis contenen quantitats molt baixes de lactosa per fer-ho més segur per a les mascotes. Tant és així que té un 96% menys de lactosa que qualsevol altre gelat de Badiani. Des de la gelateria asseguren que un dels seus ingredients, la fructosa, «fa mantenir l’essència dolça de qualsevol dels seus gelats».

El motiu que ha portat Badiani a elaborar gelats per a canins és la «voluntat d’honrar a l’amic més fidel de les persones». Els gossos, com els humans, també pateixen les altes temperatures de les darreres setmanes així que, per Badiani, «no podem deixar de tractar als gossos com un membre més de la família» i és per això que també tenen dret a «gaudir d’un bon gelat».