Detenen el caçador que va ferir d'un tret un ciclista a Fitor

L'arrest ha quedat sense efecte i està acusat d'un delicte de lesions greus per imprudència

Els caçadors van avisar el ciclista abans de l'accident que entrava en zona de batuda

Un cartell que alerta d'una batuda de senglar, en una imatge d'arxiu.

Un cartell que alerta d'una batuda de senglar, en una imatge d'arxiu. / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta tarda el caçador que va ferir d'un tret un ciclista durant la batuda del senglar a Fitor. L'home, de 52 anys, està acusat de ser presumpte autor d'un delicte de lesions per imprudència greu. L'arrest ha quedat sense efecte i haurà de declarar davant del jutge quan li ho requereixi. Pel que fa al ferit està evolucionant bé de les lesions ferides el diumenge i resta ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona. 

Els Mossos i els Agents Rurals estan al capdavant de la investigació que apunta que l'home va disparar i va confondre el ciclista amb un senglar. Pel que fa als caçadors asseguren que el van avisar de no entrar a la zona de la batuda.

Els mateixos caçadors van alertar el 112 dels fets quan faltaven set minuts per a les deu del matí d'aquest passat diumenge i el ciclista va rebre l'impacte del projectil a la zona abdominal.

El SEM va atendre el ferit de gravetat i el va evacuar a l'hospital Trueta. Mentre que els Mossos d'Esquadra i els Agents Rurals es van fer càrrec del cas. Els Agents Rurals van intervenir l'arma de foc i la van posar a mans de la Guàrdia Civil.