Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir al matí un home espanyol de 43 anys com a presumpte autor de la mort d'una ciutadana xinesa que va ser apunyalada dilluns a la nit en el pis on exercia la prostitució, al barri de l'Eixample de Barcelona.

Fonts dels Mossos d'Esquadra, que no van facilitar la identitat del detingut, van informar que l'arrest es va produir en una localitat de la comarca barcelonina de l'Anoia, on té la seva residència el presumpte homicida.

La policia va informar que cap a quarts d'onze de la nit va rebre una trucada de les companyes de pis de la dona assassinada alertant que una de les noies havia estat agredida en el pis on totes elles treballen exercint la prostitució.

En arribar al pis, els agents van trobar la dona greument ferida per arma blanca i els serveis d'emergència la van traslladar a l'hospital. Un cop allà, però, no van poder fer res per salvar-li la vida donada la gravetat de les ganivetades que havia rebut.

La policia no va informar sobre si l'home era client o tenia un altre tipus de relació amb la dona. Ahir van estar interrogant el sospitós i les companyes de pis.