14 de novembre de 2016
14.11.2016

Puigdemont referma el compromís del Govern amb el nou Josep Trueta

El president de la Generalitat creu que seria una "molt bona notícia" que finalment s'arribés al consens per poder aixecar el nou hospital

19.11.2016 | 06:30

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha tornat a mostrar la voluntat "indefugible" del Govern per construir un nou hospital Josep Trueta a Girona. Puigdemont creu que seria una "molt bona notícia" si finalment s'arriba a un acord sobre la ubicació del futur hospital, després de la proposta que va fer l'Ajuntament de la ciutat, que considera la zona de Domeny com el lloc on s'hauria de fer el nou centre.

El president sí que ha recordat que, ara per ara, el més important per a la Generalitat és la millora dels equipaments actuals perquè cal adequar les instal·lacions a les necessitats del centre. Puigdemont, però, ha deixat clar que "hi ha molt bona predisposició" per part de l'administració a construir el nou centre."El Govern continua tenint un compromís ferm per construir un nou hospital Josep Trueta". Així de clar ha estat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, pel que fa al futur d'aquest centre. Puigdemont reconeix que es tracta d'una qüestió important per als ciutadans de Girona, i per això assegura que per al Govern de la Generalitat, es tracta d'un tema "indefugible".

El president valora la proposta que va fer l'Ajuntament de la ciutat sobre la ubicació del nou centre i creu que seria una "molt bona notícia" si finalment s'arriba al consens necessari per aixecar el nou hospital. Tot i això, ha recordat que el més important ara és acabar les obres de millora de l'actual hospital per tal d'adequar-lo a les necessitats de la ciutadania.

La proposta que va fer l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, per construir un nou hospital, són uns terrenys situats a Domeny, a tocar de la sortida oest de l'autopista i on s'havia previst desenvolupar una gran urbanització. Es tracta d'una zona d'uns 100.000 m2 on hi hauria espai no només per al nou centre hospitalari sinó també per ubicar-hi el Campus de Salut de la UdG.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema