Detenen un atracador a Girona mentre es canviava de roba dins un cotxe

Els Mossos d'Esquadra han detingut un atracador que havia assaltat una farmàcia a Llambilles (Gironès), dues benzineres a Girona i va intentar cometre un quart robatori en una fleca de la ciutat. Els agents el van sorprendre poc després que marxés de la fleca, quan s'estava canviant de roba dins un cotxe. L'home, que té 35 anys i és de procedència marroquina, ja no duia la gorra amb què es cobria el rostre i s'estava traient el jersei gris que portava quan va entrar a la fleca.

Lloret requerirà a totes les discoteques que acreditin que compleixen les mesures de seguretat

L'Ajuntament de Lloret de Mar requerirà a totes les discoteques i locals d'oci nocturn (com ara bars musicals) que acreditin que compleixen amb les mesures de seguretat que marca la llei. A principis de temporada, cada mes de maig, tots els establiments ja presenten una declaració de responsabilitat -avalada per un enginyer- on s'hi recull que tot està en ordre.

L'Aeroport de Girona tanca el mes de juliol amb un 17% més de passatgers

L'Aeroport de Girona-Costa Brava tanca el mes de juliol amb 303.256 passatgers, el que representa un augment d'un 17,2 % respecte el mateix mes del 2016. La xifra posiciona la terminal de Vilobí d'Onyar (Selva) com l'aeroport català que més creix en nombre de viatgers en relació a l'any passat.

Passatgers a l'Aeroport de Girona. Arxiu.

El viatge oficial de Jordà (ERC) a Nova York, amb retorn precipitat, costa 39.474 euros

La polseguera que el viatge oficial de la diputada d'Esquerra Republicana per Girona, Teresa Jordà, va aixecar al març, amb tornada precipitada i cara a Madrid per votar contra el decret d'estibadors del govern del PP, s'ha concretat ara en una factura de 39.474,48 euros. Prop de 40.000€ per participar en la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona a Nova York i tornar a corre-cuita al Congrés per no perdre's una votació que va pensar que seria decisiva. Tot i que al final no ho van ser ja que el grup de Ciutadans va acabar abstenir-se.

Pere Pons: "Seguir al Girona és un somni per a mi"

Pere Pons ha estat el gran protagonista aquesta tarda a l'estadi de Montilivi. El migcampista tancava ahir la seva renovació fins el 30 de juny del 2020, i avui n'ha explicat les seves sensacions un cop estampada la signatura. Ha dit que "des del primer moment" continuar al club que l'ha vist créixer futbolista ha estat "la meva primera opció", que en tot moment s'ha sentit "valorat" i que tot i tenir "alguna oferta", sempre ha estat conscient que "el millor per a mi" era continuar a Montilivi.

Pere Pons al camp del Girona. Marc Martí.