La Policia Municipal d’Olot ha detingut tres homes per intentar robar palets d’una empresa de la ciutat. Els treballadors van aconseguir retenir un dels lladres i posteriorment, els altres dos individus van ser detinguts, hores més tard, per la policia en un supermercat d'Olot.

 El material sostret hauria tingut un preveu de venda d'uns 1.000 euros.

Els fets es remunten a la tarda de divendres, quan la Policia Municipal d’Olot va rebre l’avís que tres persones haurien entrat en una empresa càrnia de la ciutat amb l’objectiu d’emportar-se palets que hi havia a l’interior de les instal·lacions. Els mateixos treballadors van explicar a la policia que els tres homes havien carregat el material a un camió amb el qual es disposaven a marxar.

Destrosses a la tanca

Els treballadors els van sorprendre i els lladres van intentar fugir amb el vehicle amb el que anaven i van causar destrosses a la tanca de sortida de l’empesa, segons informa el cos policial.

En arribar els agents van detenir un dels tres homes que havia estat retingut pels treballadors. Els altres dos individus van ser detinguts, hores més tard, en ser localitzats per la Policia Municipal en un supermercat de la ciutat.

La Policia Municipal ha obert diligències per posar els detinguts a disposició judicial. Se’ls acusa d’una temptativa de furt i danys. Els palets haurien tingut un preu de venda al mercat d’uns 1.000 euros.