Rescaten una dona que s'ha trencat la tíbia a la cala d'illa Roja a Begur

Els Bombers també han auxiliat un home que s'havia lesionat el genoll a la zona de Coma de Vaca

Un rescat amb helicòpter a Meranges a la Cerdanya

Un rescat amb helicòpter a Meranges a la Cerdanya / bombers

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Bombers han rescatat aquest migdia dues persones al Ripollès i al Baix Empordà.

En aquesta última comarca han actuat a Begur perquè una dona s'havia trencat la tíbia en una zona de roques de la cala d'Illa Roja de Begur.

Han rebut l'avís cap a un quart d'una de la tarda i han activat dues dotacions. Han anat fins a la zona on hi havia la zona amb una fractura a la tíbia, l'han immobilitzat i portat amb una llitera. L'han traslladat fins on hi havia el SEM que l'ha evacuat amb ambulància a l'hospital de Palamós.

D'altra banda, cap a un quart de dotze els especialistes dels GRAE han fet un altre rescat però aquest de muntanya a la zona del camí dels Enginyers a la vall de Coma de Vaca, a Queralbs. En aquest cas hi han anat per un excursionista que anava en grup i que no podia seguir el camí per un problema al genoll. Pels volts d'un quart de dotze han activat l'helicòpter i l'han localitzat. Els sanitaris han determinat que tenia una hiperflexió al genoll i un cop feta la primera atenció sanitària, l'han evacuat fins a l'heli superfície de Campdevànol. El SEM l'ha qualificat de ferit de poca gravetat i l'han evacuat a l'hospital de Campdevànol, indiquen els Bombers.