Detingut per robar amb violència i intimidació a dues persones en un dia al carrer a Olot

La Policia Municipal d'Olot el deté i els Mossos d'Esquadra el mateix moment recollien una denúncia pel mateix tipus de fet i que va resultar ser obra del mateix autor

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Un veí d'Olot de 36 anys ha acabat detingut per ser el presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació al carrer a Olot.

Un dels fets va tenir lloc la tarda del dissabte 13 de gener, quan la Policia Municipal d’Olot va rebre l’avís que a les cinc de la tarda s’havia produït un robatori amb intimidació a la zona del carrer Pou del Glaç. Una persona hauria forcejat amb un jove per tal que li donés els diners en efectiu que portava a sobre.

A partir de la descripció de la víctima i dels testimonis del cas, els agents van poder localitzar i detenir el lladre quan aquest es trobava en un supermercat de la ciutat.

Entre les pertinences del detingut, la Policia Municipal va localitzar i intervenir un telèfon mòbil del qual no va poder justificar la seva propietat. De manera simultània, els Mossos d’Esquadrarecollien una denúncia d’una persona que el mateix dia havia patit un robatori amb intimidació a punta de ganivet.

Les dades físiques i la roba que vestia el detingut, coincidien amb el presumpte autor d’aquest segon robatori. A més, va resultar que el telèfon recuperat per la Policia Municipal havia estat sostret en el segon robatori.

Menteix a la policia

Per gestions posteriors, els Mossos d’Esquadra van poder saber que el detingut havia donat dades d’identitat falses. L’autor dels fets -de 36 anys i veí d’Olot- resta detingut a les dependències dels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, pendent de passar a disposició judicial.