Dues cremes de restes vegetals es descontrolen a Arbúcies i Sant Gregori i els Bombers han d'actuar

Els efectius d'emergències s'han trobat que en els dos casos en els dos casos el foc era molt intens

Eva Batlle

Eva Batlle

Dues cremes de restes vegetals s'han descontrolat aquest divendres al matí a Arbúcies i Sant Gregori i els Bombers han hagut d'actuar-hi.

Han rebut el primer avís per anar fins al carrer de Lluís Torres d'Arbúcies i s'han mobilitzat amb cinc dotacions. En arribar s'han trobat que el foc era molt intens i han hagut de remullar per fer baixar la intensitat de la flama. Un cop controlada de nou, els Bombers han deixat el pagès que l'acabés de remoure amb maquinària pesant. A la zona també hi ha actuat la Policia Local d'Arbúcies.

La segona actuació dels Bombers s'ha produït al Gironès, a Sant Gregora i en concret, a la devesa de Casademont. Han desplaçat una dotació cap a la zona a dos quarts de vuit del matí i com a Arbúcies han comprovat que el foc era massa intens. Cremaven restes vegetals i alguns palets i la flama era molt alta i podia suposa un perill. Davant dels fets, han remullat per fer baixar la càrrega del foc i l'han tornat a deixar controlada, indiquen des del cos d'emergències.