Cinc joves opten a guanyar el Premi Princesa de Girona Art 2024

El guardonat s'anunciarà dimarts que ve

L'actriu mallorquina Vicky Luengo és una de les finalistes.

L'actriu mallorquina Vicky Luengo és una de les finalistes. / Enrique Calvo

EFE

Cinc joves opten al Premi Princesa de Girona Art 2024 que s’anunciarà el dimarts de la setmana vinent a Salamanca, que acollirà el Tour del Talent 2024.

La cita arrencarà el dilluns i el segon dia, dimarts, l’acte central es desenvoluparà al Princesa de Girona CongresFest, que inclourà xerrades inspiradores, col·loquis i música en directe, segons ha indicat l’Ajuntament de Salamanca en un comunicat.

En el marc d’aquest esdeveniment, s’anunciarà el guanyador del Premi Princesa de Girona Art 2024, que premia joves que treballen en qualsevol disciplina de les arts i les lletres, valorant el caràcter creatiu, únic i original de la persona candidata.

Aquest guardó està dotat amb 20.000 euros i el lliurament de la reproducció d’una obra de l’artista contemporani Juan Zamora (Premi Princesa de Girona Art 2017).

Més de 110 candidats s’han presentat al Premi Princesa de Girona Art 2024 que reunirà a l’acte central del Tour del talent a Salamanca els cinc finalistes que presentaran els seus projectes davant d’un jurat que decidirà el guanyador d’aquesta categoria.

Aquests finalistes seran l’arquitecte i llicenciat en Belles Arts Raúl Almenara (Còrdova, 1990), el cuiner i creatiu de Fang Restaurant Carlos Casillas (Àvila, 1999), l’arquitecta i dissenyadora Anna Devís (València, 1990), el ballarí Yoel Ferré Vargas (Tarragona, 2003) i l’actriu Vicky Luengo (Palma de Mallorca, 1990).