No hi havia denúncies prèvies per violència masclista entre la dona assassinada a Olot i el seu marit

Els Mossos d'Esquadra confirmen oficialment el feminicidi que va acabar amb la dona de 37 anys degollada a mans del marit que després es va suïcidar

Una dona de 37 anys mor a ganivetades a mans de la seva parella a Olot

Eva Batlle

Eva Batlle

Laila, la dona de 37 anys que va morir aquest dijous a Olot no havia denunciat l'home per violència masclista i, per tant, oficialment no es tenia constància de maltractaments per part de la parella prèviament a l'atac mortal. Així ho diuen els Mossos d'Esquadra que també confirmen oficialment el feminicidi. L'home de 56 anys la va degollar i matar a ganivetades i després es va intentar suïcidar. Unes autolesions que van acabar amb la seva vida hores després a l'hospital.

La parella tenia tres fills, un d'ells és qui va trobar-se amb les conseqüències de l'atac mortal en arribar dijous a la tarda a casa i va avisar emergències. Els Mossos d'Esquadra de l'àrea d'investigació criminal, des d'un primer moment, van tenir clar que era un nou crim masclista i juntament amb la comitiva judicial van anar ahir al pis de l'avinguda Santa Coloma per certificar-ho amb proves i testimonis.



Aquest divendres, Olot ha decretat tres dies de dol oficial i, a la tarda, hi ha una concentració de rebuig davant l'ajuntament per condemnar el crim masclista d'aquesta veïna de la ciutat. Pel que fa als fills de la parella ahir se'ls va donar suport psicològic i s'han quedat amb un familiar.

Una dona de 37 anys mor a ganivetades a mans de la seva parella a Olot

ACN

Dos femicidis

Amb aquest ja són dos els feminicidis ocorreguts a la província de Girona des de principi d'any. El primer va tenir lloc a Torroella de Montgrí a finals de gener. La víctima també va morir a ganivetades i l'autor de l'assassinat en va ser la parella. Uns familiar van trobar la dona morta a dins d'un cotxe cosida a ganivetades a la zona de la Gola del Ter i els Mossos van detenir l'agressor a Flaçà quan es disposava a fugir. El jutge en va decretar el seu ingrés a presó sense fiança.

D'altra banda cal recordar que hi ha hagut tres crims aquest 2024 en poc menys de dos mesos