Wayalia, l’empresa de referència en la cura de les persones grans arriba a Girona

Compta amb més de 10.000 famílies satisfetes amb els seus serveis.

El seu model es fonamenta en l'atenció personalitzada i la qualitat per a les persones dependents.

El seu model es fonamenta en l'atenció personalitzada i la qualitat per a les persones dependents. / Wayalia.

L’atenció a la tercera edat és un servei amb cada cop més sol·licituds, especialment a aquelles poblacions amb un gran nombre de persones grans. L’atenció personalitzada i propera són els segells d’identitat de la marca, que ja compta amb una àmplia trajectòria i experiència en el sector amb més de 10.000 famílies satisfetes amb els seus serveis a tot el país.

Nova oficina de Wayalia a Girona

La proposta de Wayalia a Girona s’emmarca dins de la cobertura d’una demanda de la societat, doncs els recursos humans i familiars poden ser insuficients per a la cura de les persones grans. La trajectòria de l’empresa, que desenvolupa tasques d’atenció a aquest col·lectiu és el seu millor aval per oferir una garantia de qualitat i benestar al seus clients. L’objectiu s’enfoca en la cura del públic de la tercera edat i dependent, mitjançant un important treball de connexió entre les famílies i els cuidadors, amb l’objectiu que la persona se senti ben atesa, a la comoditat de la seva llar i mantenint una continua comunicació amb els seus familiars. La personalització de l’atenció i els esforços realitzats amb cada usuari és una de les característiques del servei. Els professionals sociosanitaris arriben a la llar de la persona per fer-se càrrec de les seves necessitats i realitzar totes les tasques domèstiques que facilitin el seu benestar.

L'atenció i la comunicació amb la gent gran és un dels seus pilars bàsics.

L'atenció i la comunicació amb la gent gran és un dels seus pilars bàsics. / Wayalia.

Els estudis apunten a que nou de cada deu persones prefereixen envellir a la seva llar, en lloc de fer-ho a una residència. Aquesta idea resulta, a vegades, un impossible per a les famílies; i els serveis com els que ofereix Wayalia s’encarreguen de fer-ho possible. A més a més, s’hi suma la creació de centenars de llocs de feina pel personal especialitzat en l’atenció de les persones dependents i del sector sociosanitari. 

Tradició i tecnologia

L’èxit d’aquest model que garanteix l’atenció personalitzada i la qualitat per a les persones dependents és gràcies a l’òptima combinació d’un tracte proper i tradicional, que posa a la persona al mig, amb l’aplicació de les noves tecnologies que faciliten molt aquesta tasca. La comunicació entre els familiars i l’empresa i amb els professionals és constant a través de les diferents eines digitals com la web o canals de missatgeria instantània, mentre que la companyia disposa d’un sistema de comunicació interna que connecta tots els serveis i professionals per optimitzar les possibilitats i obtenir l’atenció adequada.

Exterior de la nova oficina de Wayalia al carrer Maluquer Salvador, 30 de Girona.

Exterior de la nova oficina de Wayalia al carrer Maluquer Salvador, 30 de Girona. / Wayalia.

Wayalia Girona té la seva adreça al carrer Maluquer Salvador, 30. Telèfon: 872 02 76 86 i 651657987. Email: girona@wayalia.es